• sinds 1972 - nu gefuseerd met Rekla2000
 • gratis verzending*
 • laagste prijsgarantie
 • alleen topproducten
Search Site

4 artikel(en)

 • Fietstas TRIGONE

  vanaf € 2,16
  zonder bewerking
  Fietstas TRIGONE
   
 • Fietstas ENY

  vanaf € 11,89
  zonder bewerking
  Fietstas ENY
   
 • Fietstas ELROND

  vanaf € 13,21
  zonder bewerking
  Fietstas ELROND
   
 • Fietstas Scuba

  vanaf € 21,99
  zonder bewerking
  Fietstas Scuba
   

4 artikel(en)

Wil je fietstassen bedrukken? Meulemangifts.nl helpt je graag

Lijkt je het leuk om je fietstas te laten bedrukken, bijvoorbeeld voor reclame voor jouw bedrijf of met een afbeelding of foto als weggevertje? Dan ben je bij Meulemangifts.nl aan het goede adres. Op onze website kun je gemakkelijk online fietstassen bestellen en deze door ons laten bedrukken met het logo, de tekst of afbeelding die je graag wil.

Fietstassen bedrukken met logo

Je kunt je fietstas door ons laten bedrukken met het logo van je bedrijf in verschillende kleuren en maten. Onze fietstassen zijn gemaakt van polyester en daarom ideaal om te laten bedrukken. Wij kunnen je fietstas bedrukken in tien verschillende kleuren, op elke plek op de fietstas. Meulemangifts.nl denkt graag met je mee over de juist plek en grootte van het logo op de fietstas, omdat dit erg van belang is om het logo goed te kunnen zien. Als het logo van je bedrijf goed zichtbaar is, is het vanzelfsprekend dat je bedrijf meer naamsbekendheid krijgt.

Fietstassen bedrukken met foto

Een andere optie is om je fietstas te laten bedrukken met een leuke foto. Ook hierbij kunnen wij veel voor je betekenen. Ons bedrijf bestaat al bijna 45 jaar en daarom zijn wij expert geworden in het bedrukken van foto’s of andere afbeeldingen op fietstassen. Door onze eigen studio kunnen wij jouw logo of afbeelding direct bewerken en een digitaal voorbeeld doorsturen. Jij kunt dan bekijken hoe het logo of de afbeelding op de fietstas komt te staan.

Wij nemen altijd telefonisch contact op om onduidelijkheden te voorkomen en om jouw wensen en behoeften duidelijk in kaart te brengen.

Verdere vragen, of advies nodig?

Je kunt gerust contact opnemen met ons op 0572-351681(ma-vr 8.30-17.30), of je kunt ons een e-mail sturen. Uiteraard kun je ook direct offerte opvragen, of hier je contactgegevens achterlaten. 

Tot ziens bij Meulemangifts.nl.