• sinds 1972 - nu gefuseerd met Rekla2000
 • gratis verzending*
 • laagste prijsgarantie
 • alleen topproducten
Search Site

Artikelen 1 tot 12 van 24

Pagina:
 1. 1
 2. 2

 • paraplu EMANUEL

  vanaf € 4,69
  zonder bewerking
  paraplu EMANUEL
   
 • Paraplu STERLING

  vanaf € 5,10
  zonder bewerking
  Paraplu STERLING
 • Paraplu MEGAN

  vanaf € 5,30
  zonder bewerking
  Paraplu MEGAN

Artikelen 1 tot 12 van 24

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Wil je graag een paraplu laten bedrukken? Wij helpen je graag!

Heb je een eigen bedrijf en zoek je een leuk relatiegeschenk? Denk dan eens aan een paraplu. Paraplu’s kunnen altijd goed van pas komen en zijn daarom altijd leuk om te krijgen. Wij kunnen deze paraplu’s voor je bedrukken met bijvoorbeeld je bedrijfsnaam. Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor je klaar.

Paraplu laten bedrukken

Een leuk geschenk voor je medewerkers of klanten is een bedrukte paraplu. Op onze site vind je ons ruime assortiment aan paraplu’s. Deze kun je gemakkelijk online bestellen en door ons laten bedrukken. Wij kunnen de paraplu’s in elk logo, elke afbeelding of tekst bedrukken die je wilt. Wij overleggen graag met je over de mogelijkheden. Ook kunnen we meteen een digitaal voorbeeld toesturen van het resultaat. Zo kun je alvast kijken of je het er mee eens bent. Ons bedrijf bestaat al bijna 45 jaar en daarom zijn wij experts geworden in het bedrukken van paraplu’s en andere geschenken.

Andere geschenken

Ben je verder nog op zoek naar iets anders? Ons assortiment biedt nog veel meer leuke geschenken. Wij hebben bijvoorbeeld leuke mokken of truien die wij voor je kunnen bedrukken. Voor ons hele assortiment kun je een kijkje nemen op onze website. Al onze producten zijn van zeer goede kwaliteit en we proberen alles zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Zo houden wij onze klanten tevreden.

Wij nemen altijd telefonisch contact op met onze klanten. Op deze manier kunnen wij jouw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Verdere vragen, of advies nodig?

Je kunt gerust contact opnemen met ons op 0572-351681(ma-vr 8.30-17.30), of je kunt ons een e-mail sturen. Uiteraard kun je ook direct offerte opvragen, of hier je contactgegevens achterlaten. 

Tot ziens bij Meulemangifts.nl.