• sinds 1972 - nu gefuseerd met Rekla2000
 • gratis verzending*
 • laagste prijsgarantie
 • alleen topproducten
Search Site

Artikelen 1 tot 12 van 32

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

 • Karabijnhaak JULES

  vanaf € 0,40
  zonder bewerking
  Karabijnhaak JULES
   
 • Opener GALTON

  vanaf € 0,42
  zonder bewerking
  Opener GALTON
   
 • Sleutelkoord ZOLA

  vanaf € 0,43
  zonder bewerking
  Sleutelkoord ZOLA
 • Sleutelhanger AMOR

  vanaf € 0,72
  zonder bewerking
  Sleutelhanger AMOR
   
 • Sleutelhanger KEYTER

  vanaf € 0,75
  zonder bewerking
  Sleutelhanger KEYTER
 • Sleutelhanger KALA

  vanaf € 0,84
  zonder bewerking
  Sleutelhanger KALA
   

Artikelen 1 tot 12 van 32

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Opzoek naar sleutelhangers? Meulemangifts.nl helpt je graag!

Een sleutelhanger kan altijd goed van pas komen. We hebben vele soorten en maten. Ook de materialen zijn zeer gevarieerd. Op Meulemangifts.nl vind je ons ruime assortiment van sleutelhangers, in verschillende kleuren en soorten. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Sleutelhanger bedrukken

Als leuk relatiegeschenk van je bedrijf kun je denken aan een sleutelhanger. Om reclame te maken voor je bedrijf kun je de sleutelhanger door ons laten bedrukken met jouw logo, tekst of afbeelding. Je kunt je logo, tekst of afbeelding op verschillende plaatsen op de sleutelhanger door ons laten bedrukken. De grootte van je logo, tekst of afbeelding heeft hier grote invloed op. Het moet natuurlijk goed passen op de sleutelhanger en het moet goed zichtbaar zijn. Wij hebben hier veel ervaring mee en denken graag met je mee over de opties.

Sleutelhanger graveren

Naast het bedrukken van sleutelhangers, geven wij je ook de mogelijkheid om de sleutelhangers door ons te laten graven. Dit kan op verschillende posities op de sleutelhanger, met de tekst of het logo die je in gedachten hebt. Ook met het graveren denken wij graag met je mee om tot de juiste keuze te komen.

Ons ruime assortiment bestaat niet alleen uit bieropener sleutelhangers, maar bijvoorbeeld ook uit USB sleutelhangers, sleutelhangers met een lampje en sleutelhangers met een rolbandmaat. Voor al onze sleutelhangers kun je een kijkje nemen op onze website.

Wij nemen altijd telefonisch contact op om onduidelijkheden te voorkomen en om jouw wensen en behoeften duidelijk in kaart te brengen.

Verdere vragen, of advies nodig?

Je kunt gerust contact opnemen met ons op 0572-351681(ma-vr 8.30-17.30), of je kunt ons een e-mail sturen. Uiteraard kun je ook direct offerte opvragen, of hier je contactgegevens achterlaten.