• sinds 1972 - nu gefuseerd met Rekla2000
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site

8 artikel(en)

8 artikel(en)

Bedrukte lanyards.

Lanyards, ook wel keycord, keykoord, sleutelketting, sleutelkoord of neklint genoemd, worden veel gebruikt tijdens beurzen, evenementen, congressen, seminars, manifestaties en op scholen en in kantoorgebouwen door zowel studenten als professionals. Deze keycords kunnen in veel verschillende uitvoeringen geleverd worden, onder andere variërend in kleur, breedte en lengte. Ze zijn erg handig, nuttig én betaalbaar!


Er zijn vele verschillende uitvoeringen lanyards, zoals bijvoorbeeld  bedrukte polyester lanyards, nylon lanyards, veter lanyards en geweven lanyards. Kort om: een veelzijdig promotioneel artikel!


Soorten lanyards:

Polyester Lanyards
Verre weg de meeste sleutelkoorden worden gemaakt van polyester. Deze lanyards kunnen bedrukt worden d.m.v. zeefdruk of transferdruk. Door gebruik te maken van deze druktechnieken kunnen de fijnste details worden gedrukt op de lanyard.

 

Nylon Lanyards
Nylon keycords hebben een zeer gladde, glanzende afwerking, waardoor ze uitermate geschikt zijn om ingewikkelde full colour afbeeldingen of logo’s op te drukken.

 

Veter Lanyards
Deze slanke ‘veter’ lanyards zijn ook gemaakt van polyester. Het ontwerp en/of de tekst worden d.m.v. transferdruk gedrukt. Heeft u een gering budget, dan zijn dit de beste lanyards!


Geweven Lanyards
Deze lanyards zijn ook gemaakt van polyester, echter, bij deze keycords wordt het logo of de tekst geweven in de lanyard. Hierdoor wordt een luxere uitstraling verkregen in vergelijking met zeefdruk of transferdruk. Bij deze lanyards spreken we over “custom made lanyards”, dus maatwerk.


Onze lanyards worden standaard in de meeste gevallen geleverd met een gratis mobiele telefoonkoordje. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om uw lanyard to voorzien van verschillende accessoires, zoals bijvoorbeeld een hoesje voor een entreekaart (badge), een GSM-hoesje, een balpen, een tekstmarker een USB stick of lippenbalsem. Ook is het mogelijk om een kindvriendelijke veiligheidssluiting (safety break), een draaibare sluiting, een doming of reflecterende delen aan de lanyard toe te voegen.

Deze lanyard, leverbaar in meerder verschillende kleuren, is al vele jaren één van de meest verkochte promotionele artikelen uit ons brede assortiment. Vanzelfsprekend kunnen we deze lanyards voorzien van uw logo en/of reclameboodschap.

Bij Meulemangifts.nl hebben we een breed assortiment keycords, die we voor u hebben onderverdeeld in:

 

-      Lanyard met balpen

-      Lanyard met GSM houder

-      Lanyard met reflecterend delen

-      Lanyard met karabijnhaak

-      Lanyard met telefoonkoord

-      Lanyard met doming

-      Lanyard met safetybreak