• sinds 1972 - nu gefuseerd met Rekla2000
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site

Het meest recente nieuws: We zijn gefuseerd met Rekla 2000 en zijn nu gevestigd in Hardenberg!

1 april 2019 zijn wij gefuseerd met Rekla 2000 te Hardenberg. Door onze krachten te bundelen kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Onze vestigingsplaats is Hardenberg. We zien u daar graag eens in onze mooie showroom.

Pand Rekla 2000

Het begin

In 1972 richtte Jan Meuleman Senior samen met zijn vrouw Diny een bedrijf in relatiegeschenken op onder de naam Relatiegeschenken J. Meuleman B.V. Het bedrijf was destijds gevestigd aan huis. Kantoor en showroom bevonden zich in de verbouwde garage.

In 1989 nam Jan Meuleman junior het bedrijf officieel over. Ook de naam onderging een kleine modernisering: Meuleman Relatiegeschenken. Datzelfde jaar nog verhuisde het bedrijf naar de Praamstraat op het industrieterrein in Raalte. Dit was een hele vooruitgang, zeker vanwege het feit dat er inmiddels 2 nieuwe medewerkers waren aangenomen, voor het magazijn en op kantoor. 

 

De verhuizing

Doordat de klantenkring snel groeide, werd er al snel een vertegenwoordiger aangenomen. En door uitbreiding van de werkzaamheden bleek het pand aan de Praamstraat al snel te klein en werd er gezocht naar een ruimere lokatie. In november 1995 werd Jan Meuleman getipt door een collega-ondernemer dat er een pand beschikbaar was aan de Aakstraat. 

De ruimte leek, met wat aanpassingen, uitermate geschikt, dus het aanbod werd aangenomen. De verbouwing stond gepland voor januari, direct na de drukke najaarsperiode. Voor 1 februari moest de verhuizing volledig zijn afgerond. Een hele klus, maar dankzij vele helpende handen en lange dagen de verhuizing op 28 januari 1996 een feit. Ook de naam werd aan het nieuwe pand aangepast, voortaan heetten wij Meuleman Special Gifts & Premiums. 

 

Al weer een verbouwing

Ondertussen zijn wij al weer bijna 20 jaar aan de Aakstraat gevestigd. Dit hield echter niet in dat we hebben stilgezeten. In 2004 hebben we het pand aan een grondige verbouwing onderworpen. De showroom is uitgebreid en het aangezicht van het pand ingrijpend aangepast. De huisstijlkleuren blauw, maar vooral oranje zijn nu duidelijk zichtbaar voor een ieder die langs het pand komt.  

Het pand heeft een mooie moderne uitstraling en wij zijn er beretrots op.

Ondanks al die veranderingen is Meuleman Special Gifts & Premiums trouw gebleven aan zijn uitgangspunt. Een betrouwbare en kundige partner zijn voor zijn clienten. Verfrissende ideëen gecombineerd met 'ouderwetse' service en een schier onuitputtelijke keuze aan producten.

Sinds 2006 is Jan Dubbink mede-eigenaar en hebben we een team enthousiaste mensen die u graag van dienst zijn. 

Wij zien u graag eens persoonlijk en nodigen u van harte uit in onze showroom

Jan Dubbink