• sinds 1972 - nu gefuseerd met Rekla2000
 • gratis verzending*
 • laagste prijsgarantie
 • alleen topproducten
Search Site

1 artikel(en)

 • Bieropener HOLZ

  vanaf € 1,32
  zonder bewerking
  Bieropener HOLZ
   

1 artikel(en)

Opzoek naar een houten flesopener? Kijk snel op Meulemangifts.nl

Ben je opzoek naar een houten flesopener of bieropener? Bij Meulemangifts.nl ben je aan het goede adres. Wij hebben een ruim assortiment aan houten flessenopeners of bieropeners. Voor onze mogelijkheden kun je een kijkje nemen op onze site. Hier kun je tevens direct offerte opvragen. Naast houten flesopeners of bieropeners, hebben wij bijvoorbeeld ook flesopeners of bieropeners van metaal en kunststof.

Houten flesopener bedrukken

Een erg leuk relatiegeschenk is een bedrukte flessenopener. Heb je een eigen bedrijf en wil je graag reclame maken? Wij willen je hier graag bij helpen. Meulemangifts.nl kan het logo, de afbeelding of tekst van je bedrijf op de flesopener of bieropener bedrukken. De plek waar het logo, de afbeelding of tekst wordt bedrukt is afhankelijk van de grootte. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden en willen je graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij hebben ook flesopeners of bieropeners als sleutelhangers. Ook dit is een erg leuk en origineel relatiegeschenk.

Het geven van een flesopener of bieropener is dan een leuk en origineel idee. Het is een gebruiksartikel die jaren mee gaat. Natuurlijk kunnen wij de flesopener ook bedrukken met een leuke tekst. Wij denken graag met je mee voor andere originele ideeën. Ook hebben wij andere leuke geschenken voor verschillende geef momenten. Voor ons hele assortiment kun je gerust een kijkje nemen op onze website.

Wij nemen altijd telefonisch contact op met onze klanten. Zo kunnen wij jouw behoeften en wensen beter in kaart brengen.

Verdere vragen, of advies nodig?

Je kunt gerust contact opnemen met ons op 0572-351681(8.30-17.30), of je kunt ons een e-mail sturen. Uiteraard kun je ook direct offerte opvragen, of hier je contactgegevens achterlaten. 

Tot ziens bij Meulemangifts.nl.