Wie zegt dat roken slecht is voor je gezondheid? Dat weet iedereen, het staat zelfs op de zijkant van het gewreekte pakje. Toch kan het soms zijn voordeel hebben om een aansteker, pardon, Zippo op zak te hebben.

Lees het verhaal maar eens van de volgende Zippo eigenaar. Zijn verhaal staat op de site Zippo Stories. Hij schrijft: "We were deployed along the Vietnam/Cambodian border. ....During the ensuing firefight, I thought I had been shot when I felt a powerful hit on the left side of my chest." Raadt eens? Hij overleefde het omdat "my Zippo had been in my left shirt pocket and had taken a direct  hit from an AK-47 round!"
Broodje aap? Geen idee, de juistheid van dat verhaal en de andere Zippo stories zijn niet te controleren. Wie weet kent u er zelf wel een aantal. Wat zeker waar is en zich in al die jaren al heeft bewezen is de duurzaamheid en de kwaliteit van de Zippo-aansteker.

En omdat er een superzomer aan zit te komen (als je het maar vaak genoeg zegt dan wordt het vanzelf waar)  willen we buiten zijn, genieten van het leven. Barbecueën met vrienden bijvoorbeeld en wel zeker willen weten dat het vuurtje aangaat!  En hier komt Zippo ook om de hoek kijken. De perfecte gasaansteker voor elk grillfeestje, de betrouwbare partner voor het aansteken van de kaarsjes in de buitenlucht. Zippo-garantie op alle mechanische onderdelen, da's mooi, mooier nog is dat uw naam wordt verbonden met een cultobject die klasse en kwaliteit uitstraalt. Een perfecte kleine advertentie op elk item.

En wie weet vloeit er uit dat gebruik ook weer een mooi verhaal.....