Zo midden in de winter denk je er niet snel aan maar de aarde warmt op!  Het Klimaatverbond Nederland heeft daarom het volgende sympathieke initiatief ontplooit; de Warme Truien Dag.

Wanneer? 10 Februari rondom de verjaardag van het Kyoto protocol.

Waarom? Om mensen aan het Kyoto verdrag te herinneren. De bedoeling van het Kyoto protocol is om de uitstoot van broeikasgassen, die leiden tot klimaatverandering, wereldwijd te verminderen.

De Warme Truien dag herinnert iedereen aan de afspraken van het verdrag: ook in Nederland moet de uitstoot van broeikasgassen verminderen.

Op 10 Februari kunnen jij en ik daaraan meehelpen. We zetten de verwarming een graadje lager en  trekken een warme trui aan. Dit bespaart al 7% CO2 uitstoot. Hoe makkelijk is het om het milieu een handje te helpen?!
Wat vindt u van dit initiatief?

En wilt misschien wel (met uw bedrijf) meedoen aan de Warme Truiendag? Werp dan eens een blik op ons aanbod aan truien en kies een leuke sweater of trui voor uw personeel of relaties. Voorzien van uw logo of eigen slogan draagt u niet alleen uw steentje bij aan het milieu. Uw bedrijf wordt op een positieve manier belicht.
Steun dit mooie initiatief!

Op de officiele website vindt u nog meer informatie over de Warme Truiendag!