4, 8 en 16 GB, daar kan een  heleboel data op! Een aantal decennia geleden waren hier nog heel veel vierkante meters voor nodig. Volgepakt met stampende computers en mannen (!) in witte jassen werd de data opgeslagen op voor ons onbereikbare plekken. Tegenwoordig beschikt bijna iedereen wel over een usb stick. Alle kleuren, vormen en maten zien we op bureaus liggen en uit laptops steken. We kunnen niet meer zonder. En dus staat de ontwikkeling van deze onmisbare sticks niet stil. 
Ondanks tegengestelde berichten is formaat soms wél belangrijk en kunnen we nu beschikken over de kleinste USB stick ter wereld! Superklein en superhandig. Deze nieuwe Micro UDP geheugenchip is zo klein dat het amper buiten de USB-poort van uw computer of laptop uitsteekt. U kunt de stick dus gewoon laten zitten terwijl u de laptop opbergt. 
Nauwelijks groter dan een 10-eurocent muntje is deze USB-stick van 19,5 x 14,5 mm. Makkelijk mee te nemen in uw portemonnee of aan uw sleutelbos.
En natuurlijk is het mogelijk om ook hier uw eigen boodschap aan te verbinden. Welke vorm of maat u 
ook wenst, standaard wordt er een Tag aan de stick bevestigd. Detag in de vorm van uw logo en in huisstijlkleuren? Geen probleem.
Wij zijn blij met weer een nieuwe ster aan het USB-firmament! De kleinste USB-stick ter wereld.