We hebben het kunnen zien de afgelopen tijd. Het is nog lang geen zomer. Hevige buien afgewisseld met zonnige perioden. Laten we die paraplu maar onder handbereik houden! Dat we die paraplu nodig hebben is 1 ding, maar wie zegt dat dat ook niet meteen heel leuk en praktisch mag zijn? Ik niet! Ik ga 's avonds zelfs met plezier een extra rondje wandelen met deze LED-paraplu. 

Altijd weer leuk om de verbaasde blikken van voorbijgangers te zien! Deze fantastische paraplu zorgt dat je op een unieke manier zichtbaar bent voor je medeweggebruikers. Met recht een uniek promotiemiddel.  De LED lichtjes in het handvat kunnen met een simpele druk op de knop geactiveerd worden. En voor alle Star Wars fans onder ons....ook erg leuk om die beroemde scenes uit de film na te spelen. May the force be with you..

Deze unieke LED-paraplu wordt geleverd met een opdruk op 1 segment, laat uw logo of slogan ook in het donker zichtbaar zijn. Er zijn verschillende opties mogelijk m.b.t. de LED-kleur, en de paraplu kleur. En wilt u helemaal een speciaal relatiegeschenk? Vraag dan naar de custom-made mogelijkheden om met dit promotie artikel uw handel een boost te geven. Sales@meulemangifts.nl