Petten, caps, hoofddeksel... hoe je het ook noemt, de pet is een uitstekend voorbeeld van een promotiemiddel dat heel breed ingezet kan worden! Bij een bedrukte pet schudden creativiteit, functionaliteit en promotie elkaar de hand. U kunt zich helemaal uitleven met het design door voor een custom made pet te kiezen. Alhoewel het enorme assortiment in petten al een zeer uitgebreide keuze biedt in allerlei modellen en kleuren. Rest u alleen nog maar de leuke taak een mooi logo of een pakkende slogan voor op de cap aan te leveren.


Waarom heeft de cap of pet als promotiemiddel zo'n groot bereik? Kijkt u maar eens om u heen. Grote kans dat u iemand ziet die een bedrukte of geborduurde cap draagt, dit is dus een artikel dat daadwerkelijk gebruikt wordt én dus gezien wordt! In elk seizoen en voor bijna elke gelegenheid komt een bedrukte pet goed van pas.

Of het nu als een functioneel hoofddeksel wordt gebruikt als bescherming tegen de zon in de zomer, of als hip modeaccessoire tijdens een festival. Bedrukte en geborduurde petten zijn altijd top! En een bedrukte pet hoeft helemaal niet duur te zijn! Heeft u al een specifieke cap voor ogen, of wilt u advies? U kunt ons altijd mailen via sales@meulemangifts.nl en wij sturen u graag een scherpe offerte toe.