Door gezondheids- en reclame-experts aanbevolen!

We komen er allemaal dagelijks mee in aanraking; bacteriën, virussen en schimmels. Onderdeel van ons bestaan en meestal onschuldig. Maar in sommige omgevingen en voor een aantal mensen kunnen die bacteriën levensgevaarlijk zijn. Wie het programma TROS-radar heeft gezien, weet nu dat het MRSA-bacterie meer en meer voorkomt in de Nederlandse samenleving. Er wordt vanuit allerlei hoeken, instanties en overheden aan gewerkt om dit te voorkomen of te beperken. Gelukkig kunnen wij hier ook aan meewerken!

Maak kennis met de ANTIBAC, een buitengewoon en uniek product!

Deze nieuwe balpen is volledig antibacterieel, zowel het materiaal als de opdruk; betrouwbaar en duurzaam. De pen biedt volledige bescherming tegen microben zoals bacteriën, virussen en schimmels.
Hij voorkomt niet alleen dat bacteriën en virussen kunnen groeien zoals vele conventionele antibacteriële balpennen, maar doodt binnen 24 uur 99,9% van alle bacteriën.


Mij lijkt deze ANTIbac daarom uitstekend geschikt voor toepassing in ziekenhuizen en dokterspraktijken, bij openbare instellingen en overal waar een balpen door vele handen gaat.
En het is voor iedereen duidelijk dat het hier om een 'gezonde' balpen gaat want de aanduiding "antibacterieel" maakt zichtbaar welke unieke werking deze balpen bevat.

En wat maakt deze speciale balpen nog meer toegankelijk? Hij schrijft gewoon bijzonder goed, heeft een mooi klassiek design. .

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, prijzen of om een model op te vragen.