Ik hoor net een nieuwsitem over afval langs schoolroutes. Jongeren (alleen jongeren?) schijnen het erg makkelijk te vinden hun afval lukraak in de berm te gooien. Behalve het strenger optreden van de politie is er met name een mentaliteitsomslag nodig!

Mijn moeder heeft me geleerd: "wat je vol kunt meenemen kun je ook leeg bij je dragen". Een waarheid als een koe en makkelijk uitvoerbaar. Kom op mensen, neem het nou gewoon mee dat afval, iedereen blij.

Natuurlijk zijn niet alleen fietsers de oorzaak van het bermvuil. Vanuit autoraampjes verdwijnt er ook nogal eens wat in de berm. Voor de meerderheid echter is dat gelukkig geen optie en wordt de autovloer gebruikt als afvalemmer. Vindt u dat als bedrijf ook niet nodig en laat u graag weten dat u achter het netjes opruimen van afval staat? Denk dan eens aan dit nuttige reclame item: De Carbag!

Dit is een ideaal geschenkartikel en promotie instrument. Het afval kan mooi opgeruimd in de auto blijven en dit leuke artikel helpt ons de straten en milieu schoon te houden! Door het formaat is dit een perfect mailing artikel en biedt volop de ruimte om uw boodschap over te laten komen. Makkelijk te bevestigen aan het dashbord van de auto. Vraag ons naar de mogelijkheden. sales@meulemangifts.nl