Een leven lang schoon drinkwater in één fles

 

Altijd al een kind in Afrika een echte toekomst willen geven? Met de ONE for ONE drinkfles bied u een kind toekomstperspectief. Bij aanschaf van iedere waterfles staat de organisatie achter ONE for ONE voldoende geld af om een kind in Afrika een leven lang schoon drinkwater te geven.

De organisatie achter deze drinkfles doet al langer en meer dingen voor het welzijn van Afrikaanse kinderen. Zo is de organisatie ook actief op het gebied van energie doormiddel van groene stroom. Bovendien is ONE for ONE een niet gesubsidieerd project waardoor het bedrijf niet van de overheid afhankelijk is. Een belangrijk punt in deze tijd van bezuinigingen bij goede doelen.

ONE for ONE is een organisatie die zich richt op de eerste levensbehoeften van zowel Afrika als Nederland. Zo levert men in Nederland waterflessen waarmee in Afrika putten en pompen worden geplaatst. Ook levert men in Nederland energie waarvan in Afrika zonnepanelen worden geplaatst om de bevolking te helpen.

De ONE for ONE waterfles is bovendien een ideaal relatiegeschenk. Naast het helpen van veel kinderen kunt u uw bedrijf groen, duurzaam en behulpzaam profileren met behulp van de ONE for ONE waterflessen. Natuurlijk zijn deze flessen te bedrukken met uw logo of tekst, wij informeren u graag over de mogelijkheden.