Velen van u hebben het al helemaal geregeld, de kerstpakketten zijn uitgezocht en besteld. Maar nog meer mensen zitten er nog midden in. Wat doen we dit jaar voor onze medewerkers en relaties. Voor de één elk jaar weer een hele opgave, terwijl de ander likkebaardend alle catalogi doorspit. Indien u voor een foodpakket kiest helpt het wellicht om te weten dat een Italiaans thema het waarschijnlijk erg goed doet. Want Nederlanders eten het liefst Italiaans. Liever nog dan de Hollandse pot.

Close-up van een Italian pakket
van Meuleman Special Gifts & Premiums

Dat is in ieder geval de conclusie van het onderzoek dat supermarktketen Jumbo heeft laten uitvoeren door Q&A Research. Het blijkt dat 66 procent van de Nederlanders graag Italiaans eet, 55 procent gaat voor de Hollandse pot, op de voet gevolgd (met 54 procent) door Chinees cq Indonesisch. Gemiddeld koken Nederlanders twee keer per week een buitenlands gerecht. Jongeren doen dit vaker dan ouderen (respectievelijk 2,4 en 1,3 keer per week). Slechts 8 procent geeft aan nooit een gerecht uit een ander land te maken.

Wij helpen u graag met het samenstellen van een themapakket. U kunt kiezen uit complete (maar zeker geen standaard!) pakketten en natuurlijk kunt u ook helemaal zelf een uniek pakket samenstellen!.