Laten zien hoe belangrijk je het milieu vindt doormiddel van een mooi cadeau. Is dat niet het minste wat je kunt doen, een ander aan het denken zetten? Een beter milieu begint bij jezelf zeggen ze. Met dat idee in ons achterhoofd bieden wij milieuvriendelijke producten aan. Zo beginnen wij bij onszelf én helpen we onze klanten bij zichzelf te laten beginnen.

Woensdag 7 oktober 1992 haalden we de krant met onze groene relatiegeschenken. Toen al was het belangrijk om aan je relaties te laten zien het beste voor te hebben met je omgeving. Dat kun je natuurlijk niet beter laten zien dan een groen relatiegeschenk te geven.

Het milieuvriendelijke relatiegeschenk is in opmars, zo begint het krantenartikel in het Algemeen Dagblad genaamd ‘Groene’ cadeaus voor zakenrelaties. Toen hadden we al producten van milieuvriendelijk bewerkt hout en gerecycled papier. Hierbij kun je denken aan luxe balpennen, boekensteunen en koffertjes, maar uiteraard nog veel meer.

Verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker. Dús, men zit niet stil, er blijven nieuwe ontwikkelingen komen rondom het verantwoord ondernemen. Uiteraard zitten wij ook niet stil, we bieden nog steeds een ruime keuze aan groene relatiegeschenken aan. In onze catalogus zijn ze tegenwoordig te vinden onder Eco artikelen. Zoals tijden veranderen, veranderen ze ook bij ons. Zo vind je nu in onze catalogus milieuvriendelijke agenda’s en tassen maar ook energiebesparende artikelen. Wat dacht je van een bespaarbox of een computer power saver, waarmee je energie bespaart via de computer. Ons groene assortiment is dus zeker uitgebreid en verbeterd. Misschien het nemen van een kijkje waard?