Zo krijgt een gebaar meer waarde.

Een premium of gimmick waarmee je energie bespaart. Dat kan zomaar een lagere energierekening opleveren. Plus het goede gevoel dat je iets bijdraagt aan een schoner milieu. Dat is allemaal nuttig en verstandig, maar we willen natuurlijk ook iets geven dat wat 'fun' in zich heeft, een beetje humor wellicht!

U geeft het product aan uw doelgroep omdat u wilt dat zij uw naam onthouden, uw producten of diensten afnemen. Uw logo of uw persoonlijke tekst maakt de premium persoonlijk. En als u er dan een mooie boodschap voor bijvoorbeeld energiebesparen bij kunt leveren, dan is het plaatje compleet.

De producten die dat allemaal  mogelijk maken, zijn helemaal van nu. Denk aan zonnecellen. Of superzuinige LED-verlichting. Ze helpen dat we niets hoeven inleveren aan comfort of gebruiksgemak. Wie ze gebruikt, gaat direct besparen en merkt dat maar aan één ding: een lagere energienota.

De zomer komt er aan, en  kamperen is 'hot'. Solar oplaadbare zaklampen, of met een dynamo zijn dan bijzonder handig. Vraag naar de mogelijkheden, wij helpen u graag.

De betekenis van Solar Zonne-energie komt direct van de zon. Deze energie bepaalt het klimaat en het weer en ondersteunt vrijwel al het leven op aarde.

Warmte en licht van de zon, samen met op zonne-energie gebaseerde bronnen zoals wind- en golfenergie en hydro-elektriciteit, vormen het merendeel van de duurzame energie. Zonne-energietechnieken transformeren de energie van de zon voor praktische doeleinden. Deze technologieën dateren al uit de tijd van de oude Grieken, oerbewoners van Amerika en de Chinezen, die hun gebouwen verwarmden door deze op de zon te richten.

Items op zonneenergie zijn een moderne manier van energiebesparing door het verlengen van de gebruiksduur van batterijen of deze te herladen, waarbij men gebruik maakt van het licht van de zon. De mensheid gebruikt deze energie al duizenden jaren – u zou het ook eens moeten proberen!