Ook al is het buiten koud en kon er zelfs al geschaatst worden dit jaar kijken  wij in de relatiegeschenkenwereld al uit naar de lente. Het is belangrijk om  promotionele activiteiten en het geven van geschenken goed in te plannen en  daarom kijken wij altijd vooruit! In dit geval kijken we dus naar de lente,  seizoen van de bloemen, iets warmere temperaturen en helaas ook een enkel  regenbuitje!

 De lente is een seizoen waarin veel promotionele producten kunnen worden  gebruikt. Er zijn veel beurzen en evenementen waar u uw producten kunt  uitdelen en veel mensen gaan er op uit om van de eerste mooie dagen te  genieten. Dit laatste zorgt ervoor dat een product als de zadelhoes enorm  populair is in de lente. Daar tegenover staat dat ook een paraplu succes  oplevert in deze periode gezien het onzekere weer. 

Leuk is ook dat de lente zorgt voor kleur in het leven. In dit seizoen verkopen wij veel meer felle relatiegeschenken dan in de winter en herfst. Doordat moeder natuur ontwaakt worden ook de producten en de bijbehorende acties een stuk vrolijker! Leuke voorbeelden van producten die mogen opvallen zijn: strandballen, sleutelhangers en caps.

bloem lente