Het hele jaar door zijn er allerlei evenementen of speciale dagen waarop u uw bedrijf nog eens extra in de schijnwerpers kunt zetten. Vandaag besteden aandacht aan de Dag van de Bouw. Deze wordt al weer  gehouden op zaterdag 13 juni aanstaande.

Dit is typisch zo'n gebeurtenis dat bedrijven hun relaties en bezoekers een presentje mee kunnen geven. Deze dag waarmee zoveel mensen druk zijn en energie in hebben gestoken, blijft dan ook na de Dag van de Bouw onder de aandacht van veel mensen.


Dit thema is natuurlijk uitermate geschikt voor een breed scala aan relatiegeschenken. Wat dacht u van de bouwhelmen met eigen opdruk die wij hebben mogen maken voor een relatie van ons. Of de leuke potloodsetjes, zodat ook de kinderen een leuke herinnering houden aan die speciale dag. 

En laten we niet de stress-items vergeten, onze relatie gaf die aan de eigen medewerkers, want zo'n dag organiseren is niet niks! Wij helpen u graag om ook voor u een soortgelijke dag goed af te sluiten met een passend relatiegeschenk!
bron: DagvandeBouw.nl