Een vermoeide blik op de klok met de bijhorende gedachten: nog 3 uur, kennen we allemaal. Of het nou juist uit tijdnood is (nog máár 3 uur) of meer uit dat bekende: heerlijk het is bijna weekend gevoel, aftellen is iets wat we stiekem allemaal doen.

Over een paar dagen al kerst, nog anderhalve week tot oud en nieuw, een half jaar tot de zomervakantie en over 2 uur zijn we weer vrij. Dit doen we trouwens al van kinds af aan. Hoe vaak hoor ik kinderen niet zeggen: nog … nachten tot ik jarig ben. En er dan heel trots achteraan “dan word ik vijf!” (met 5 vingers in de lucht gestoken).

Deze aftelneiging schijnen we dus niet te verliezen met de jaren. Want stiekem of niet stiekem, er tellen ook heel veel mensen af tot hun pensioen. We zijn ook allemaal net kleine kinderen.

Het is zo gek niet te bedenken of er valt wel tot iets af te tellen. Als camping of strandpaviljoen tot de zomertijd. Als bokbierbrouwer tot de herfst, als echte internetfanatiekeling tot de Google Pixelvoor iedereen toegankelijk wordt en als vrijgezelle boer tot de opgave voor boer zoekt vrouw weer van start gaat. En zo tellen we wat af. En u?

Opening van een nieuw pand, eindelijk dat ene product te koop of een grote uitverkoop. Onder de categorie ‘mooi gevonden’ kwamen we onderstaande countdowner tegen, deze telt dagen, uren, minuten en seconden. Nu, met oud en nieuw voor de deur, kom je op veel websites countdowners tegen. Deze countdowners zijn vaak versierd met knallende champagneflessen of flitsend vuurwerk. Maar zo’n countdowner is natuurlijk niet weg te geven.

Daarom onderstaande countdowner die te bedrukken is naar wens. En uiteraard al ingesteld bij u of uw klanten geleverd kan worden. Daarbij is deze countdowner opnieuw in te stellen. Geen product wat maar één keer gebruikt wordt dus.

Onze interesse is gewekt. En die van u? Laat het ons weten.