Flesopener...?

Bottles up? Bedoel je niet 'bottoms up' als in Proost?! Jazeker, eigenlijk beide. Want 'proost' is zeker een woord dat gebruikt kan worden bij dit innovatieve leuke promotie product. Een zonnebril annex flesopener, het leven kan haast niet mooier! Vandaar ons motto Bottles Up!  

De meeste mensen houden hun zonnebril wel bij zich, maar een flesopener wil nog wel eens gaan dwalen en op de meest cruciale momenten onvindbaar zijn! Ontoelaatbaar vinden wij, vooral met alle mooie tv-momenten in het verschiet waarbij we onze ogen op het scherm gericht willen hebben en niet willen zoeken naar een flesopener. Dus deze zonnebrilflesopener (nieuw Wordfeut woord?) komt als geroepen.En deze zonnebril is niet alleen totaal cool, maar heeft alle kwaliteitskenmerken die een merkenbril moet hebben. Hoogwaardige polycarbonaat glazen met 100% UV filter en de geïntegreerde opener is gemaakt van zeer sterk edelstaal. Als u dit artikel inzet als relatiegeschenk dan levert u een ijzersterk product.

U kunt kiezen uit 2 modellen en natuurlijk is het mogelijk deze zonnebril te personaliseren met een opdrukje op een van de pootjes. Verras uw relatie met dit bijzondere relatiegeschenk.
Vraag naar de speciale prijzen om met dit bedrukt promotie artikel uw bedrijf te promoten. Sales@meulemangifts.nl