Trump met petAl een jaar lang wordt er nergens anders over gesproken, de presidentsverkiezingen van de Verenigde Staten van Amerika. Nu een harde strijd is de winnaar bekend en het is de Republikeinse hardliner Donald Trump geworden. Peilingen en media hadden deze uitslag van te voren niet aan zien komen en wereldwijd was er dan ook verbazing onder de mensen. Nu is oordelen wij niet over de uitslag van deze verkiezingen  aangezien wij in Nederland zijn gevestigd maar ook wij mogen binnenkort gaan stemmen!

15 Maart 2017 zijn de tweedekamerverkiezingen in Nederland. En ook in de relatiegeschenkenbranche zijn verkiezingen erg belangrijk, en wel omdat bij verkiezingen veel gebruik gemaakt wordt van relatiegeschenken! Een van de meest bekende geschenken van het laatste jaar is Trump's 'Make America Great Again' cap die hij en zijn aanhang met trots dragen.

Politieke partijen maken veel gebruik van relatiegeschenken om hun merk naar de stemmer te pushen. Denk eens aan zadelhoesjescapspennenmokkenwinkelwagenmuntjes en tassen. Aangezien de komende verkiezingen in de winter plaats vinden verwachten wij dit jaar ook ijskrabbersmutsen en sjaals veelvuldig te zien!

Bent u politiek actief en wilt u uw partij promoten? Neem gerust contact met ons op en laat ons met u brainstormen. Of kijk gewoon even rond in onze webshop!