Vrijdag 2 december was het zover; de loting voor het Europees Kampioenschap Voetbal 2012. Ja, ik schrijf het maar eens helemaal voluit! Want als ruim 1,3 miljoen kijkers deze loting volgen dan kun je wel stellen dat het leeft onder de Nederlandse bevolking.

En dat de loting bepaalde dat onze Oranje spelers volgend jaar in de groepsfase mogen spelen tegen Duitsland, Portugal en Denemarken, heeft bij velen een reactie losgemaakt. Van juichstemming tot doemscenario's. Elk nadeel heeft zijn voordeel, waar hebben we dat eerder gehoord? Terecht, het is een zware poule....maar wat zullen we gaan genieten van deze wedstrijden!

En wij hebben alvast voorpret want ook bij ons barst het voetbalgevoel binnenkort weer uit zijn voegen! En voordat we helemaal in het Oranje zijn getooid, willen we u nog wijzen op de prachtige lijn Official licensed Bags die wij u mogen aanbieden! 
Wat te denken om deze tas te gebruiken als 'goodie-bag' voor uw andere relatiegeschenken? Of als onderdeel van een mooi themapakket. 
Laat u verrassen door deze mooie tassen en geniet, net als wij, nu alvast een beetje van het EK gevoel.